Jeg utfører snekker oppdrag for privatpersoner og bedrifter i Trondheim og Omegn.

Lettvegg:
Bor du i en bolig der du gjerne skulle hatt en annerledes romfordeling eller planløsning?

Terrasser:
En terrasse er et planert område på bakkenivå, eller på tak av bygning, eller deler av bygning, som er plassert ved fasaden. Området er gjerne avgrenset av støttemur eller brystning.Jeg bygger terrasser der det lar seg gjøre. En terrasse kan også ha et dekke av tre, stein eller betong. Terrassen er oftest plassert slik at det ikke er innsyn fra husets forside.
Ønsker du å oppgradere utearealet? Selv om det å bygge terrasse ofte er en enkel jobb som går an å gjøre på egenhånd, er utfordringen til mange at tiden ikke strekker til.

Utbytting av Vinduer & dører:
Synes du det er litt kaldt, og trekker det? Dugger vinduer eller dører?
Da kan både vinduer og dører være punktert, og det er på tide å bytte disse ut. Det er både strømsparende, og ikke minst viktig for inneklima at dører og vinduer er tette.

Ta kontakt dersom Du/Dere trenger å bytte dører eller vinduer !

Gjerder:
Ønsker du et nytt gjerde? Jeg har lang erfaring fra bransjen med montering og reparasjon på gjerder. Jeg kan montere flettverksgjerde, treport, rekkverk, viltgjerde og sauegjerde. Er du i tvil om hvilket gjerde som passer for deg? Jeg kan komme på en befaring og gi både råd og tips til hvilket gjerde som passer til deres behov og ønsker.